Snuppene mine


Beste gjengen ♥


En random gutt fra Huntington som ville hilse på oss
Amerikansk tid & dato: 23:58 - 30. juli 2015

Hei! I dag har vi vært på skolen, slappet av, hørt på musikk, ledd utrolig mye, vært på Huntington Beach og ledd enda mer. 

I morgen drar noen få til San Francisco på en helgetur, mens resten kan gjøre andre aktiviteter. Så i morgen er det ikke skole, vi kan sove bittelitt lenger og vi skal på shopping! - Yeey! 

Blir litt kort innlegg, men er utrolig trøtt. God natt!

 
Amerikansk tid & dato: 18:49 - 29. juli 2015

Hei! Dagen min startet med at kurslederen vår og de andre jentene kom syngende med ballonger, kort og prinsessekrone. Det var utrolig snilt gjort og veldig, veldig koselig! Jeg er så heldig som får lov til å være her med den fineste gjengen! Både jeg og Katarina har bursdag i dag, så GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN! ♥

Dagens tema på skolen var helse og sport. Vi møtte opp i gymtøy og startet med en "treningsøkt". Var vel kanskje ikke akkurat noe hardtrening, men vi lærte forskjellige navn og begreper på muskler og øvelser mens vi trente. Etter vi var ferdig med det hadde ikke læreren så lyst til å gå inn i klasserommet, så vi tok heller en spontan tour på treningssenteret på campus. (Student Recreation and Wellness Center) - Det var nok det største treningssenteret jeg har vært på! Tok dessverre ikke så mange bilder der, men hadde nok ikke fått fram hvor stort det var på bildene heller. Skolen her varer fra 08:30 - 12:05 cirka, så det er veldig godt! 

Etter skolen spiste vi lunsj, bestemte hva vi skulle gjøre i helgen og etter det slappet vi av ved bassenget på skolen. Litt godt å ha en rolig dag også!

 

Hadde også tatt med meg noen kort hjemmefra, og det var utrolig koselig å lese alt det fine de skriver. Jeg er så heldig som har en så god familie ♥ To søte russiske jenter overrasket meg også med gaver og kort! 


(Dette innlegget skulle egentlig blitt postet på søndag 26. juli)

Hei! I dag startet vi dagen med å spise en god amerikansk frokost på IHOP siden vi ikke får frokost og lunsj i helgene. Jeg og Vilde hadde egentlig planlagt å chille mens de andre dro til Disneyland. Vi hadde laget en liste med ting vi skulle gjøre, som blant annet å vaske klær, handle litt mat og praktiske ting på Target, ordne neglene osv. Vi valgte å ikke dra til Disneyland fordi vi prioriterte heller andre attraksjoner, spare litt penger og fordi vi tenkte det ville være litt godt å slappe av. 

Vi måtte møte opp kvart over ett for å høre på valgene vi hadde for dagen, og for at de skulle ha kontroll på at vi var på campus. Vi kunne velge mellom surfekonkurranse, kino, stranda og shopping. Vi valgte selvfølgelig shopping, noe vi ikke skulle ha gjort. Da vi ventet på bussen for å dra til shopping-senteret satt vi oss på et kumlokk, noe som viste seg å ikke være så lurt. Etter det gikk alt galt. -Først fikk vi ikke til å ta ut penger, så kom vi for sent til møte-tidspunktet, deretter skallet Vilde hodet i bussen, ikke nok med det så holdt vi begge to på å snuble i fortauet. Da vi ankom campus glemte vi nøkkelkortene inne på rommet så vi låste oss selv ute, vi rakk akkurat ikke middag, vi kunne ikke bestille pizza fordi det var stengt og da vi endelig fikk bestilt pizza gjennom EF-staff  kom den så sent at vi egentlig bare hadde lyst til å legge oss. 

Vi oppdaget også til slutt at vi hadde brukt så mye penger på shopping,  så det hadde vært billigere å dra til Disneyland!
Johanne & Hedda er klare for å smugle mat ut av kafetariaen, hahah søte!
Amerikansk tid & dato: 00:07 - 29. juli 2015

I dag har vi vært på skolen, vært på en tour på UCLA (University of California, Los Angeles) og vært i Beverly Hills på shopping. Vi dro først til Rodeo Drive, og jeg tror jeg aldri har følt meg så fattig før, haha. Kjøpte ingenting der, men var bare en opplevelse å se på menneskene, alle de FANTASTISK FINE bilene, butikkene og å være der. Etter det dro vi til Beverly Center og shoppet litt der. 


Amerikansk tid & dato: 23:13 - 28. juli 2015

Hei! På mandag var vi på Universal Studios. Det var utrolig bra og skikkelig gøy! Så utrolig kult å se kjente ting og gjenstander fra forskjellige filmer. Vi så også Wisteria Lane (!!!), men var litt skuffende at vi ikke sikk se mer av gaten. Kunne skrevet et langt innlegg om alt vi gjorde, men jeg anbefaler virkelig alle å dra til Universal Studios! Det  var utrolig gøy å oppleve alt. Klarer ikke å velge hva jeg synes var best, siden det var så mye bra! Men det fineste var vel Jurrasic Park! Vi så de forskjellige burene, bilene, dinosaurene osv fra filmen. Ble nesten litt rørt! - Barndomsminner! ♥

Klokken seks eller sju (tror jeg), dro vi på EF disco inni parken. Det var utrolig kult og vi følte oss veldig VIP, haha! Kom inn på rød løper, fikk amerikanske flagg og smykker da vi sto ved inngangen. Det var utrolig fancy og fint inne i lokalet og vi jentene hadde det utrolig gøy! Siden vi ikke kunne ta med sekkene inn gadd jeg ikke å ta med kameraet, så ble litt dårlige iphone-bilder. Vi fikk mat da vi ankom, etter det kunne vi bare danse og ha det gøy! Vi kunne også gå rundt i parken og ta de forskjellige attraksjonene helt til det stengte. Utrolig gøy og fin kveld! 
Hedda, Nora, Johanne, Katarina, Vilde x2 & Oda - Fineste jentene!
Et bilde fra Waterworld. Det var helt sykt! 


Amerikansk tid & dato: 00:09 - 26. juli 2015

I dag har vi vært i San Diego! Vi besøkte først et hotell, deretter dro vi på stranden og var der noen timer før vi dro for å se på sealions. Etter det dro vi på et kjøpesenter. Skulle ønske jeg kunne skrive litt mer utfyllende innlegg om hva vi gjør, men har som regel ikke tid til det og når jeg først har tid burde jeg egentlig legge meg.. Dagene her går så utrolig fort, men vi koser oss skikkelig! I morgen skal en del til Disneyland, men jeg og Vilde vet ikke helt hva vi skal gjøre ennå.

På mandag er det Universal Studios. - Fysøren som vi gleder oss! 
Amerikansk tid & dato: 01:07 - 25. juli 2015


Hei! I dag var fleste på Six Flags, men jeg og Vilde valgte å ikke bli med siden vi ville spare litt penger. I dag har vi derfor vært på Target, ryddet rommet og vært på baseball-kamp. Kampen var litt langvarig og jeg kan ikke alle reglene, men vi dro mest fordi det så kult ut. I morgen er det dagstur til San Diego! 

Vi har bare vært her cirka en uke, men vi har gjort så utrolig mye. Ganske sikker på at vi har gjort mer den uka her, enn det jeg vanligvis gjør i Norge på én måned (eller ett år, haha). Opplegget til EF er jeg veldig fornøyd med, og det er ikke noe spesielt jeg kommer på nå som jeg synes er negativt. Vi var utrolig heldige med kurs- og aktivitetslederne våres, Charlotte, Redi & Josh. De er alltid i godt humør, passer på at alle har det bra og vi kan spørre de om alt vi lurer på. Læreren våres, Alicia, er kjempe kul og chill. Hver gang vi svarer på noe får vi premier som kan være alt fra godteri, sokker, neglelakk, vannpistol til at vi kan få gå tidligere. Hun synes også at vi ikke skal bruke så mye tid på grammatikk, men heller fokusere på å bli flinkere til å kommunisere ved å snakke mye med hverandre. 

I går kom det cirka tjueseks tyskere, og seks av de begynte i klassen vår. De fleste virker kjempe greie, så gleder meg til å bli mer kjent med dem!
To søte russiske jenter som vi har blitt kjent med: Liza & Victoria + Vildesnupp da

Tenkte å vise dere noen bilder av rommet våres. Er egentlig ganske fornøyd, bortsett fra at det er en grusom farge på møblene. Haha, men det går jo helt fint. Vi deler bad med resten av de norske jentene og det går veldig bra. Alle er så herlige! 


Skal opp tidlig i morgen, så nå er det natta! 
Amerikansk tid og dato: 22:16 - 23. juli. 2015

Akkurat nå sitter jeg, Vilde x2, Hedda og Katarina i loungen. Vi har nettopp kommet hjem fra stranden og Fashion Island. Vi hadde det veldig fint på stranden, men ble ganske liten tid på Fashion Island, så rakk ikke å kjøpe så mye.. Ble ikke noe blogging i går siden vi bare var på skolen, chillet ved bassenget  også hadde EF arrangert et talentshow. 
Amerikansk tid og dato: 23:42 - 21. juli 2015

I dag sto vi opp rundt syv siden vi skulle på skolen klokken halv ni. Det vi startet skoledagen med var litt forskjellige "leker" ute, siden læreren våres mente at det  var litt for fint vær til å være inne. Etter det gjorde vi litt forskjellig inne før det var lunsj.

Klokken kvart over ett dro vi en tur til Huntington Beach. Der så vi litt i butikker før vi badet og solte oss til klokken halv seks. Det var en utrolig fin strand, men det var så utrolig høye bølger. Etter stranden var det tid for party, haha. Alle EF studentene samlet seg i et lokale på skolen vår. Det var en bowlinghall der, DJ'er, spill-sal osv.. Var koselig å danse, men var vel egentlig et helt greit party. 
Disse bussene er så typisk amerikansk og vi ble skikkelig starstrucked da vi så de første gangen. Men etter å ha sittet i en sånn buss hver dag, så gleder jeg meg skikkelig til å kjøre en vanlig buss igjen. Setene i bussen er aaaalt for høye, så vi klarer ikke å se veien og de er ikke så behagelige å sitte i, haha. 

Noen av lederne og lærerne. Alltid i godt humør! :-)

 

Amerikansk tid og dato: 22:52 - 20.07.2015

I dag sto vi opp rundt syv, spiste frokost i kafeteriaen og hadde noen "Ice-breaker-activites", haha. Vi sto ute på en gressplen og gjorde forskjellige "leker" for å bli bedre kjent med russerne. Etter det kunne vi se på film, spille forskjellige ting eller bare gjøre hva vi ville før det var lunsj i tolvtiden. Vi trodde egentlig at vi skulle på skolen i dag, men tror vi bare har skole tre dager i uken. Digg, haha! 

Vi dro til Malibu Beach etter lunsj og var der til ca. klokken åtte. Her kunne vi velge mellom å bade, slappe av og sole oss eller være med på en "skatte-jakt". Vi valgte seff å bade og sole oss! Spiste også middag på stranden og så solnedgangen før vi dro. Ble kjent med nye folk, så noen delfiner og vi var veldig heldig med været. - Altså, en super dag i California! 
I går startet vi dagen med optional sports, men siden det var utrolig varmt dro vi til Target og handlet inn litt praktisk som vi trengte. Etter det dro vi enda en tur til Hollywood. Dro til Melrose Avenue og besøkte DASH (!!!) før vi dro til Universal Studios CityWalk. Universal CityWalk er gratis å besøke og det er mer butikker ogsånn. Man må betale seg inn parken, noe vi ikke gjorde i dag, men tror vi skal det på bursdagen min! 


Var så utrolig varmt i dag, så vi tok en liten stopp på en smoothie-sjappe på veien til bussenCalifornia er virkelig herlig og det går ikke an å beskrive hvor fint det er her! Amerikanere er så mye hyggeligere og imøtekommende enn nordmenn og det er så mye å se og oppleve her! ♥
Dag 3 dro vi på Venice Beach og Santa Monica. Vi var utrolig uheldig med været og det regnet utrolig mye! Det var utrolig synd, siden vi var mer opptatt av å ikke bli kliss bløte, men det gikk ikke så bra. Venice Beach synes jeg var utrolig kul og lederne lovte oss at vi skulle dra tilbake igjen når det er fint vær, så gleder meg veldig til det! 

Da vi dro til Santa Monica fikk vi litt tid til å shoppe, spise og se på stranden. Jeg og Vilde brukte så lang tid på å shoppe, så vi kom oss aldri til stranden. Det var litt synd, men satser på at vi skal tilbake, haha. Santa Monica har utrolig bra shoppingmuligheter! Tok dessverre ikke så mange bilder mens vi var der, for vi var mest opptatt med å shoppe og å unngå regnet.

Da vi møtte den ene lederen våres, fortalte han at Icona Pop skulle spille på kjøpesenteret så vi bestemte oss for å se på konserten. Før konserten startet kom det en dame som jobbet der og spurte om vi ville stå foran, noe vi selvfølgelig ville! Var en super konsert og de var utrolig flinke live!
Dag 2, altså på fredag, dro vi til Hollywood. Vi så Walk of Fame og shoppet litt før vi dro videre til The Grove. Etter vi hadde shoppet og spist litt dro vi opp til The Griffith Observatory. Vi var der ikke så lenge, men vi så hele byen og gikk en tur inn. Utrolig fint der! Tror vi kanskje skal reise tilbake så vi kan se Hollywood-skiltet nærmere i dagslys. 
Ønsker meg denne i bursdagsgave :):)


Anbefaler virkelig alle å dra til The Griffith Observatory enten man er interessert i astronomi eller vil ha en utrolig utsikt over byen!
Vi har Starbucks på skolen, så mens vi gikk dit tok vi noen bilder av hvordan det ser ut her. Vi har jo bare sett en bitteliten del av området, men det er innmari stort og fint! Tror jeg leste at det var rundt 150 bygninger her, en stor butikk hvor man kan få kjøpt klær med logen til skolen osv.
Vi bor i de bygningene her


Fininger 


Tenkte å vise dere noen bilder fra velkomst-partyet EF hadde for oss. Da vi ankom Seal Beach hadde EF tatt med taco fra Taco Bell, noe som var veldig koselig. Vi kunne enten bade, sole oss (selv om det egentlig var litt sent på kvelden for det), spille volleyball og bare slappe av egentlig. Vi var litt på stranden før vi bestemte oss for å se litt i gatene og gå på cafè. Veldig koselig kveld! 


Snuppa koser seg med frukt 
Amerikansk tid: 14:55

Hei! Vi kom frem til Long Beach ganske sent i går kveld, siden flyet var forsinket i New York. Flyturen gikk egentlig helt greit, men ble mye venting. 

I dag sto vi opp rundt klokken sju, deretter spiste vi frokost i kantinen før vi ble delt inn i grupper med de vi skal gå i klasse med. Heldigvis kom jeg og Vilde i samme klasse! I klassen er vi syv nordmenn og tre russiske. Neste uke kommer det noen fra Tyskland og Italia som skal være med gruppen våres. Etter vi hadde hatt litt introduksjon om hva vi skal gjøre på skolen hadde vi litt fritid, så da gikk vi til Target en tur. Vi fikk én time på oss, men rakk ikke en gang å se halve butikken. Campuset er STORT og jeg er sikker på at hvis vi ikke hadde hatt med en leder hadde vi nok gått oss bort da vi gikk til klasserommet. 

Nå har vi nettopp hatt litt orientering om utflukter som vi kan kjøpe og ellers litt informasjon, så akkurat nå har vi litt fritid før vi skal på strandparty senere i kveld. I morgen tror jeg vi skal se mer av LA, blant annet skal vi til Hollywood og mye mer jeg ikke husker, haha. Tok ikke så mange bilder på turen hit, siden jeg sov for det meste av turen, men her kan dere se noen! :-) 
En innmari harry souvenir-butikk på Newark flyplass


Gjengen vi reiser hit sammen med


Så utrolig mange fine biler og limousiner da vi ventet på bussen i LA

Gleder oss veldig til å tilbringe fire uker her! 


SKOGLI
Språkreise 2015 - California, Long Beach


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2015 · Januar 2015Kategorier


· Språkreise 2015Søk i bloggen
Linker


· WeHeartIt.comInstagram
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits